20120115

Does your gifts come from the heart?

Koska tuli perjantaina täytettyä iloiset 18 vuotta, jotkut muisti mua lahjoilla. Aattelin esitellä porukoiden ja kavereiden lahjat, koska ne on nii kauniita ja katseltavia!
P1158917 P1158894Äidiltä ja isäpuolelta sain tuon Kalevala Korun Lumihiutale-sormuksen ja äidiltä vielä niinikään Kalevala Korun Siivet-riipuksen, joita olin toivonuki. Pitäisin tuota riipusta 24/7 jos koulun työsalitunnit ei estäis, mutta hyvä näinki melkein koko ajan. Kalevala Korun sivuilta: "Siipien voima kannattelee elämän kaikissa vaiheissa. Iloissa, suruissa ja elämän suurissa muutoksissa Siivet-sarjan herkät korut antavat turvaa ja onnea." 
Kaverit oli ihanasti (ja jopa melkein mun tietämättä :D) ostanu tuon ihanan valkoisen Jet Setin Addiction-kellon, jota olin kattellu haikeena iteki jo jonkin aikaa. Kiitos ihanaiset ystävät!

Kävin Ärrällä ja mukaan tarttu lahja iteltä itelle, en vaan voinu vastustaa kiusausta:
P1158905
Perjantain ohjelmaan kuului tietty pikku baarireissu ja eilen sitten juhlittiin sivistyneesti meillä. Perjantain kuvat on ihan onnettomia ja kamalia, ja kaikki lauantain kuvat on muiden kameroilla, mutta katotaan jos saisin haalittua kokoon jotain soveliasta materiaalia.

1 kommentti:

tell me something sweet