20120123

5 DREAMS

Kerro [ilman materiasyyllisyyttä] mitkä viisi tavaraa/asiaa ottaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat.
Untitled 2
Täydellisen kaunis rivitalon pätkä jostain täydelliseltä alueelta täydellisellä sisustuksella. Kaikki olis vaaleeta ja lämmintä ihanaa ja tilaa olis mielellään rutkasti. Untitled 1Valtava vaatekaappi(huone) täynnä täydellisesti mun tyyliin sopivia ja mulle istuvia vaatteita (eka olis ehkä tietenkin hyvä löytää se joku tyyli, mutta sitä luultavasti ehtii pohtia vähän aikaa ennenkuin mulla on kaikki maailman rahat). Siihen lisään läjä kauniita kenkiä, mahdollisesti ainaki 23 Converset niin olis ainaki mistä aamulla valita.
Untitled 4Aina täysi jääkaappi. Terveellistä ruokaa, hyvää ruokaa, turhaa ruokaa, lohturuokaa, ruokaa mulle, ruokaa muille. Eikä IKINÄ tyhjä!
Untitled 3Lisää päiviä, kun ei tarvi tehtä yhtään mitään. Voi vaan maata sängyssä, kattoa telkkaria, käydä kahvilla, syödä herkkuja ja nauttia laiskuudesta!
Untitled 5
Ja viimeiseksi (tähän en tarvi ees kaikkia maailman rahoja) haluan oman pesukoneen. On maailman eniten perseestä rampata pyykkituvalla kahen talon päässä ja siksi pesen pyykkiä ihan liian harvoin (mikä on myös perseestä).

Tää oli nyt ehkä vähä tylsä (sori Sara)!

1 kommentti:

tell me something sweet