20110814

Mitään tärkeää ei voi ymmärtää

Facebook ei toimi joten mulla ei oo muutakaan tekemistä ku kuvailla paprikaa ym.

P8136142

P8136140

P8136134
P8136150

P8136128

Tännään oon taas ollu ihan supertylsä eli vaan siivonnu, käyny kaupassa, syöny ja kattonu leffaa. Leffoista puheen ollen voisin vähän valaista muutamaa ihan kattomisen arvoista pätkää:

The Man from Earth on leffa mistä ei voi kertoa oikein mitään paljastamalla koko leffan juonta (linkki spoilaa kylläkin kiitettävästi), sori vaan. Kirjaan perustuva filkka on kuitenkin viihdyttävä, ajatuksia herättäväkin, jos nimittäis jaksat keskittyä. Ei missään nimessä sovi ihmisille jotka vaatii toimintaräiskintää joka viides minuutti, koska noin 3/4 elokuvasta sijoittuu yhteen ainoaan taloon, 1/4 sen pihalle. Jos on kuitenkin hiukanki kiinnostunut tieteistä ja kummista jutuista, eikä ole hätähousu, tämä on ihan katsottava 87 minuuttinen.

Parfyymi on myöskin kirjaan perustuva, hiukan toimeliaampi kokonaisuus, josta ekat ajatukset oli kyllä "outo, sairas, yäk". Tarkemmin ajatellen Parfyymi kuitenkin on aivan todella kiinnostava, hämmästyttävä, vähän pelottava ja ehdottomasti hyvin näytelty ja ohjattu. Katsomisen arvoinen melkein pelkästään miespääosan takia, joka kyllä jossain kummassa sympaattisuudessaan näyttelee loistavasti hurmaavan häiriintynyttä murhaajaa.

Nämä nyt ei todellakaan ollut mitään aivot narikkaan -osastoa, välillä on vaan ihan kiva katsoa jotakin minkä aikana on pakko olla hereillä.

Loppuun vielä paras biisi pitkään aikaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

tell me something sweet