20110411

Se on sääli et me ei seota yhdessä

P4104673

P4104662

P4104663

P4104695

P4104698

Nyt oli aivan mahdottoman pakko pistää tämä postaustauko nyt katki, ja tällee keväällä ehkä jopa jaksais kuvailla ja elää, niin olis jotaki järkevää täytettä näihin postauksiinkin.
Itseä kun pitkästä aikaa on alkanu jopa peilistä kattoa luonnonvalossa niin huomaa, että tukkaan pitäis saada väriä meleko pian! Ehkä uuden värin avulla kestäis sen, että hiukset on välimitassa, eikä niistä saa oikein mitään.aikaseksi.
Hulluilta Päiviltä en taaskaan ostanut mitään, koska mua ahistaa kaikki ne ihmiset niinkun varmaan monia muitakin. Äiti sen sijaan kantoi monia monia pussillisia kampetta mun uuteen kämppään, johon olis tarkoitus toukokuussa muutta. Huoneessa alkaa olla nurkat täynnä pusseja ja laatikoita lautasia, pyyhkeitä, kahvikuppeja ym.
Tänään piti sitten mennä oikeisiin töihinkin, kun alkoi neljän viikon työharjoittelu. Huomaa jaloissa ja käsissä ettei koulussa tosiaan pääse tekemään kunnon töitä! Onneksi on jotain piristystä, kun ihana poikaystävä toi eilen kukkakimpun ja suklaata että tulisin iloiseksi!

2 kommenttia:

  1. vessaharja ja kaikkee :-) ja tahon tollasiii muffini(muffinssi?)vuokia kans :-( ja tosi coolit sakset, ihan sun näköset hihihii. mikä toi on joka näyttää vihreiltä mikkihiirenkorvilta?

    ps tää oli nyt tämmönen something sweet kommentti :---------)

    VastaaPoista
  2. haha you're so sweet Sara (: mutta juu, se vihree on tölkinavaaja :D !

    VastaaPoista

tell me something sweet